Před měsícem js...

  • Dotaz od: Roman Hučík
  • Publikováno: 26.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,před měsícem jsem byl na vyšetření na urologii,kde mě byla diagnostikována hydrokéla levého varlete (zvětšení o 3,5 cm).Chtěl bych se zeptat,jaká je pravděpodnost vstřebání hydrokély a kdy je nutné podstoupit operační zákrok.Jsem sportovec a při této činnosti mě hydrokéla omezuje.Na internetových stránkách jsem zjistil,že toto onemocnění postihuje častěji lidi,kteří provádějí cykloturistiku.Pokud podstoupím chirurgický zákrok,jáká je pravděpodobnost recidivy a kdy mohu provádět cykloturistiku.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost vstřebání je poměrně nízká, operační zákrok bych Vám tedy doporučovala.Recidiva je poměrně nepravděpodobná, mám za to že se doporučuje cca 4 týdenní pooperační klid.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Vyšetření trávicího traktu
Články: Vyšetření trávicího traktu
Zatímco dříve se mohli...
Zbavte se stresu a zastavte tak atopický ekzém
Články: Zbavte se stresu a zastavte tak atopický ekzém
Stres a atopický ekzém jdou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Hematologické vyšetření
Články: Hematologické vyšetření
Hematologické vyšetření je...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: