Předem bych vá...

  • Dotaz od: Zuzana Svobodová
  • Publikováno: 15.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, předem bych Vám chtěla poděkovat, že zde odpovídáte na dotazy, které sama často využívám. Ale teď tedy proč vám píšu. Naše babička bere tyto léky: Curam antib., Moduretic, Amprilan, Anopyrin, Lipirex, Citalec, Helicid a oční kapky- Refresh TM, Dexametfasone WZFPolfa, chtěla by navíc sama užívat Bromexin kapky na kašel, ale neví, zda to nebude nějak ovlivňovat ostatní léky. Má teploty a kašel, kterého se jí těžko daří zbavit. Já mám doma i Bioparox ve spreji, ale toho se bojí nejvíc použít, tak jsem se chtěla za ní zeptat, zda může ty kapky, případně i sprej. Děkuji vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,Bromhexin i Bioparox by dle mého názoru užívat mohla.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zázračný cukr – hojí rány rychleji než antibiotika
Články: Zázračný cukr – hojí rány rychleji než antibiotika
Cukr nemá v lékařství...
9× o vedlejších účincích chemoterapie
Články: 9× o vedlejších účincích chemoterapie
Léčba rakoviny je obtížným...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Střevní záněty: jak se poprat s plynatostí a nadýmáním
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: