Pritelkyne uziv...

Dobry den,Pritelkyne uziva antikoncepci,ale mame problem v tom,ze jeji menstruace je slaba neboli skoro zadna.Muze jit o otehotneni?Predem dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání antikoncepce se charakter menstruace mění. Menstruace může být slabší. Nemusí tedy jít o otěhotnění, ale to bylo asi lepší vyloučit těhotenským testem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: