Prosím o infor...

  • Dotaz od: Jitka Egerová
  • Publikováno: 13.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, prosím o informaci kdy začít přikrmovat a co ( jestli nejprve zeleninové polévky a pak jogurty ap.)? Malé jsou tři měsíce a snacha přestala kojit a přešla na Nutrilon ( jestli si to dobře pamatuji). Za mých mladých let jsme začínali od 4. měsíce. A vzhedem k tomu, že jsem slyšela, že malá miminka ještě nemají trávicí enzymy a proto by se nemělo spěchat. A jestli malé nemůže uškodit když jí maminka už dala jogurt Activiu- nevím kolik. Děkuji za odpověď. S pozdravem Jitka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s přikrmováním není nutné spěchat, u kojených dětí se doporučuje začít po šestém měsíci. Jednorázově Activia Vaší dcerce neuškodí, ale nedoporučuji ji znovu podávat, kojenci nejsou na mléčné bílkoviny připravení, mateřské mléko je pro ně mnohem lepší.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: