Prosím o radu...

  • Dotaz od: Petr Nather
  • Publikováno: 13.4.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, prosím o radu, zda je vhodný pobyt v solné jeskyni po absolvování chemoterapie (indikován nádor na plicích). Děkuji PN

Odpověď odborníka:

Dobrý den,pane Nathere, nevidím důvod, proč by měl tento pobyt být v této situaci škodlivým.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: