Prosím vás o ra...

Dobrý den prosím vás o radu od 7.5 jsem asi nastidl měl jsem horečky pořád tak kolem 39stupňů jelikoš byl svátek tak jsem nešel už druhý den k doktorovy a horečkou jsem trpěl celý tenhle výkend k tomu se přidalo škrábání v krku které jsem lečil pastilkama Septisan a do toho jsem srážel horečku tímto Paramax rapid 500 mg každé 4 hodiny 1 tabletu.Chci se zeptat horečka ustoupila až po studeném zábalu v sobotu večer a pak už se neoběvila v krku pořád bolý i když ne tolik jako předtim ale dnes ráno jsem se zbudil hrozně propocený přitom paramax už neberu ,nastal kašel a následně vykašlávání řídkého hlenu s krví a to asi tak 10X mám si prosim dělat starosti a nebo to je normální průběh angíny poradtě děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mirku, vykašlávání hlenu s krví určitě nepatří mezi běžné příznaky angíny. Ta se ale v každém případě léčí antibiotiky, neléčení má závažná rizika. Rozhodně zajděte k lékaři a informujte ho o průběhu samoléčby i o této změně (kašel s příměsí krve).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: