Prosím vás o ra...

Dobrý den,prosím Vás o radu.Před 3dny mě píchla vosa(což nevím jistě),oteklo mi celé stehno a bylo mi špatně od žaludku a chtělo se mi spát.Nyní to vypadá tak,že otok téměř neustoupil,má zhruba 35cm na délku,ale hlavně mě trochu znepokojuje nafialovělá a značně bolestivá zatvrdlina uprostřed.Zmizí to samo?Musím k lékaři,nebo mohu vyčkat?Nerada bych čekala zbytečně u doktora jen proto,aby se mi dostalo rady,že si mám koupit Fenistil.Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych nevyčkávala a neprodleně bych navštívila lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: