Rada bych ...

Dobry den, rada bych se zeptala na odborny nazor na produkt AddBust, pripravek na zvetseni prsou. Uzivala jsem tyto tabletky jeden rok, a efekt byl opravdu pozitivni. Nechavam si je posilat z Cech do Spanelska, protoze nyni ziji ve Valencii. Jakmile jsem je prestala uzivat, prsa se mi opet zmensily. Proto bych se rada zeptala, zda se muze tento vyrobek uzivat dlouhodobe. Mam velmi silnou menstruaci a dusledkem toho i silnou anemii. Muj gynekolog me poslal na vysetreni, protoze ma podezreni na myom (poslal me na vysetreni v rijnu 07 a datum mi dali az na kveten 08 :) ). Proto bych se take rada zeptala, zda uzivani Add Bustu by mi mohl tento zdravotni problem (v pripade, ze jej mam) zhorsit ci zlepsit. Predem mnohokrat dekuji a tesim se na odpoved. S pozdravem Sarka Prostejov (nyni Valencia)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípravek AddBust je rostlinný přípravek založený na podávání fytoestrogenů, což jsou látky podobné ženským hormonů, které mohou mít v těle ženy podobný účinek jako přirozené estrogeny. jejich účinek na jiné tkáně (třeba dělohu) než prsa se pochopitelně vyloučit nedá. takže stoprocentně vyloučit, že Vám tento preparát neovlivní myom se nedá. doporučila bych zatím užívání přerušit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: