Rada bych popro...

Dobry den,rada bych poprosila o radu.Mam hranicni funkci stitne zlazy(dle testu: anti 329.6,T4 188.1,TSH 7500,T3 a CRP v norme).Cukr i cholesterol vporadku.Ostatni testy take vcetne ct mozku.Po druhem porodu jsem zhubla za 8 mesicu 20 kilo.Zdrave se stravuji,cvicim,i kdyz ted se na to necitim.Jsem hodne unavena,mivam tep 120 a behem hodiny zase 40,mam otekle ruce a nohy,vaha kolisa nahoru a dolu.Poleva me horkost a mivam tres.Poboliva me v krku,jako by mi zacinala angina,ale hned to odezni.Ma to nejakou spojitost?Pani doktorka me posila na psychiatrii,ale mam pocit,ze Neurol ani Coaxil nezabira.Ted beru pro zmenu Xanax,jsem unavena jeste vice,ale alespon uz nezlobi srdicko(bojim se,mam vrozenou vadu chlopne).Potrebuji se starat o sve dve male deti,ale mivam stav,ze to proste nejde.Nejde mi pani doktorce vysvetlit,ze nemam zadne psychicke potize,porad mluvi o tom,ze potrebuji peci psychiatra a z ordinace me vyhodi.Co dal?Moc prosim o radu.Vysetreni endokrinologem me teprve ceka.Dekuji,Jana.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, psychiatrickou příčinu potíží bych uzavíral teprve v případě, že jsou vyloučeny ostatní organické příčiny vašich potíží. Vámi popsané potíže jsou poměrně typickými příznaky pro onemocnění štítné žlázy, a to včetně změn váhy, únavy, zrychlení srdeční činnosti, třesu, otoků, špatného snášení tepla. Pokud Vás Vaše lékařka posílá k psychiatrovi místo důkladného vyšetření, vybral bych si jiného lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: