! ráda bych se ...

Dobrý den! Ráda bych se zeptala na léčbu nachlazení či chřipky- jsem v 22tt, mám rýmu, lehký kašel a stále se potím. Teplotu jsem neměla. Je nutné navštívit lékaře? Jsem na rizikovém těhotenství z důvodu jednorázového krváce v 11.TT. Děkuji za odpověď. Hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve Vašem případě jednoznačně doporučuji navštívit lékaře. Nejde o nic vážného, ale je lepší, když Vás lékař vyšetří. Pocení může být způsobeno hormonálními změnami, také ale může doprovázet virózu, chřipku či jiné onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Historie heparinu
Články: Historie heparinu
Heparin se stal v našich...
Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Články: Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Chirurgická léčba pupeční...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x