Ráda bych se...

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně jedné věci. Užívám antikoncepci Regulon a 10. prášek v platu jsem zapoměla užít v pravidelnou hodinu a vzala ho až po 8 hodinách. Podle příbalového letáku, pokud sem to učinila do 12ti hodin, mělo by být vše v pořádku. Stejně mám ale obavy, zda-li nemohla antikoncepce selhat. Od té doby jsem měla několikrát styk se svým přítelem bez další ochrany. A pokud bych otěhotněla napříkad 10-14 dní před tím, než mám pravidelně menstruaci, začala bych ještě menstruovat normálně, nebo by se už těhotenství po dvou nebo jednom týdnu projevilo vynecháním menstruace? Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste si zapomenutou tabletku vzala do 12 hodin a další užíváte pravidelně, mělo by to být v pořádku a otěhotnění je nepravděpodobné. Pokud k tomu došlo, menstruace by se neměla dostavit, mohla byste jen trochu špinit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: