Ráda bych se ze...

  • Dotaz od: Jana Bubnová
  • Publikováno: 23.4.2008
  • uLékaře.cz

dobrý den,ráda bych se zeptala na tzv.opožděnou ovulaci.S rozpoznáním ovulace nemám problém,vždy 14-15 den mám silnější bolesti v podbřišku.Cyklkus mám pravidelný 28 dní +-1 den.Už 7 měsíců se s manželem snažíme o druhé miminko,i když první syn 2,5roku se nám povedl ihned.Bohužel tento měsíc se očekávaná ovulační bolest nedostavila v polovině cyklu ale slabá bolest až 18 den,tak nevím zda se jedná o tzv.opožděnou ovulaci.Nyní je to 22 den a v podbřišku mám předmenstruační bolesti,která citím vžd a v prsu mám stále ještě kapičku mléka při zmáčknutí(po otěhotnění se prý ztratí úplně).Je možné při opožděné ovulaci otěhotnět?děkuju

Odpověď odborníka:

Dobdrý den, při vulaci je možné otěhotnět, nevadí, že je opožděná. Opožděná ovulace dělá jen "problém" při přesném výpočtu doby týdnů těhotenství.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: