Už rok a půl má...

  • Dotaz od: Zuzánková Lucie
  • Publikováno: 6.4.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den.Už rok a půl mám hnědé až černé výtoky s krví.První lékař mě léčil se zanětem,ale to se pořad opakovalo.Druhý lékař mě napsal jinou antikoncepci (z minisistomu jsem přešla na chloe).Potíže se vždy objevují celý týden před dobráním platíčka.Chci se zeptat jestli to je normalní a o co konkrétně může jít?Děkuji Zuzánková

Odpověď odborníka:

Dobrý den,paní Lucie, příliš normální mi toto nepřijde,příčina může být v nízkých hormonáůních dávkách v antikoncepci, či ve vadě sliznice dělohy či krčku děložního.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lymeskou borreliózu rozpoznáte sami: sledujte první příznaky
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Mrznou vám i v posteli nohy? Homeopatie zařídí teplo
Články: Mrznou vám i v posteli nohy? Homeopatie zařídí teplo
Na ledové ruce nebo nohy si...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pravděpodobnost dvojčat je po umělém oplodnění vyšší
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Články: Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Budete-li užívat léky na...
Alkohol a chřipka
Články: Alkohol a chřipka
Tradiční "chlapské" rady...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: