V patek 6.6. s...

  • Dotaz od: Lucie Vavrochová
  • Publikováno: 12.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, v patek 6.6. spadla moje dcera 4,5 roku z prolezacky ve skolce.Vysledek zlomenina dolniho konce pazni kosti- humeru-fr.epiconydli radialis humeri 1.sin. Asi tri hodiny po urazu ji byl nabran krevni obraz. A tady je muj dotaz. Mela zvysene B-leukocyty na 20,1. B- Trombo 359. Zaroven mela doznivajici rymu a kasel(bez teplot). Nase pediatricka mi rekla, ze hodnota leukocytu je opravdu dosti vysoka a ze budem nabery opakovat za tyden. Je mozne, ze krome odeznivajiciho "nachlazeni", se na krevnim obrazu podepsal uz po trech hodinach i uraz a proto tak vysoke leukocyty? Pochopitelne mam strach z horsiho onemocneni, ale doufam, ze pokud by vysledky byly nejak alarmujici, lekari z ortopedie by nas upozornili.Dekuji Vavrochova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, úraz je stresem pro organismus a jako takový leukocytosu ovlinit může. Zbytečně se neděste a vyčkejte kontrolního náběru.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: