Vážená paní d...

  • Dotaz od: Vrbka Aleš
  • Publikováno: 10.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, Vážená paní doktorko(pane doktore),obracím se na Vás s prosbou o radu?Zajímalo by mě,zda může po prodělané(dosti silné) toxoplasmoze (uzlinová forma) zůstat natrvalo zvětšená uzlina?? Předem mnohokrát děkuji za odpověď...s pozdravem...V. A.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může zůstat zvětšená uzlina. Zvětšení uzlin však může způsobit řada dalších příčin, proto máte-li jakékoli pochynobsti, zejména pokud by se uzlina dále zvětšovala, zvětšovaly se další uzliny, uzlina by bolela, měnila by tvar a pod., navštivte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x