Včera jsem byl...

  • Dotaz od: Petra Loučková
  • Publikováno: 12.3.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, včera jsem byla se synemskoro 2 rokyna očkování proti obrně na lžičkucelkem potřetí a syn asi většinu lžičky nespolkl, sestra mě ujistila že to nevadí, že za 2 měs. bude další, obávám se, jestli se nezmenší účinek celého očkování. Postupovala sestra správně nebo máme jít na další hned?Děkuji za rychlou odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těžko na dálku posoudím, jakou část dávky vás syn spolkl. V případě, že by nespolkl nic, by bylo nutné dávku opakovat, toto ale doporučuji individuálně konzultovat s vaší dětskou lékařkou/lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x