Zkouším se př...

Dobrý den, zkouším se přes internet dozvědět jakou nemocí trpím. Je mi 27 let a poslední tři měsíce mám bolesti při močení až tlačení při močení, bolest varlat(obou stejně), bolest v podbřišku, bolest dolní části zad( v kříži), bolest svalů, jako by byly namožené(hlavně nohy) a po celou dobu mám kolísavou zvýšenou teplotu(okolo 37-37,5). Bral jsem první měsíc a půl postupně antibiotika na zánět moových cest, na zánět prostaty a podpůrné léčiva na problémy s prostatou. Podle vyšetření rentgenem, ultrazvukem a krevními testy je vše negativní. Rád bych se toho zbavil, obzvlášť přetrvávajících teplot. Pokud je možné odpovědět, tak moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nabídnu zde pouze svoji úvahu na základě toto, co píšete. Dobrat se pouze přes internet diagnózy není možné, ale je možné dobrat se dalších možností, které mohou vést ke stanovení diagnózy. Obtíže, které popisujete, se týkají pánevní oblasti. Jako první se nabízí zánět močového měchýře a/nebo prostaty, případně nadvarlat, případně močové trubice. I když jste užíval ATB - byla podávána cíleně, tj.podle výsledků výtěrů? A testovaly se i pohlavní choroby?? Ty je také potřeba vyšetřit. Dále, pokud jste nebyl vyšetřen přímo na urologii, doporučuji to doplnit. Urolog má k dispozici více možností než praktický lékař, jak diagnosticky, tak léčebně. Jinak uvedené obtíže teoreticky může způsobovat také tlusté střevo nebo i páteř a okolí, případně i ledviny nebo přítomné vazivo. Konkrétních možností je mnoho, proto pokud dosud není stanovena diagnóza, osobně bych po ní pátrala za pomoci urologa (tj.hledání příčiny v močopohlavním systému) a internisty (hledání příčiny obecně - vnitřnosti a okolí).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dámy, obtěžují vás noční návštěvy toalety? Známe důvody!
Koloskopie
Články: Koloskopie
Koloskopie nebo také...
Vyšetření kostí lze podstoupit i preventivně
Články: Vyšetření kostí lze podstoupit i preventivně
Následky osteoporózy se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bechtěrev vám nemusí zničit jen záda
Články: Bechtěrev vám nemusí zničit jen záda
Ankylozující spondylitida...
Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Články: Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Diagnóza rakoviny ledvin je...
Prolaktin pomůže poznat epilepsii
Články: Prolaktin pomůže poznat epilepsii
O prolaktinu se mluví jako...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: