Poradna lékaře

Ano pani doktorka mi rekla ze se jedna o zanet patere ale nechapu proc mi jen dala leky novalgin a na kontrolu mam jit az za mesic nechapu proc az tak dlouho . dekuji eliska

Odpověď odborníka:

Novalgin je celkem účinný lék na bolesti. Jestli Vám lékařka doporučila klid na lůžku a užívání léků proti bolesti, pravděpodobně chce vědět, jak tato léčba funguje a měsíc je dobou kompromisu. Ani moc brzy, ani moc pozdě. Nejste-li si jistá efektem léčby a trvají-li Vaše obtíže (nespecifikujete přesněji, ale asi to bylo uvedeno dříve), pak jděte na kontrolu dříve a zeptejte se, o co se přesně jedná. Případně můžete i změnit lékaře.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x