Mam po nachla...

dobry večer,mam po nachlazeni /ryma,kašel/uživala jsem mukosolvan tabletya ted mě trapi občasne prudke zachvaty sucheho kašle jinak mam pocit že mam krčni jamce nejakou chlupatou kouli ktera mě nuti kašlat coto muže byt a co mam použivat za leky....diky moc za radu Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji co nejdříve navštívit lékaře (buďto praktického nebo ORL lékaře), který Vás podrobně vyšetří. Záchvaty prudkého kašle mohou být varovným příznakem - může jít o alergii, přetrvávající nachlazení, v krku rostoucí novotvar. Více si můžete přečíst zde: http://wap.ulekare.cz/dls/?q=ka%C5%A1el

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: