Dočasné tetování

Dobrý den. Před 5 lety jsem si nechala na dolní část zad vytetovat ornament dočasným tetováním na 3 až 5 let. Nejen že mi tetování vůbec nemizí ani nebledne, ale ještě se mi již několikrát s odstupem měsíce až dvou objevuje svědění a přesně ta potetovaná místa jakoby vystoupí. Za cca týden se vše vrátí do normálu. Z jakého důvodu se to děje? Mám navštívit lékaře? Může být tetování i po takové době nebezpečné? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych konzultaci s kožním lékařem. Zárověňby bylo vhodné zjistit přesné složení tatováže. Může se totiž jednat o alergickou reakci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: