Dodatek

Děkuji velice za zodpovězení mého dotazu. Jakmile jsem se dozvěděla výsledky, začala jsem pátrat po informacích. Narazila jsem i na to, že při tomto problému se š.ž. se vyskytoje vystoupnutí oka/očí a že jde o nevratný jev. Tak mě to vyděsilo, abych tomu předešla, ale pokud tento jev na sobě nepozoruji, tak se dá asi předpokládat, že do 20.11. (první návštěva endokrinologa)nenastane? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto "jevy" jsou velmi pozvolné a nenápadné - rozhodně nenastanou ze dne na den, nebojte se.Jde o proces sice individuální, ale v řádu měsíců až let neléčeného onemocnění. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: