Dogmatil

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,před lety jsem brala Dogmatil,brala jsem ho asi tyden ale musela jsem ho přestat brát jelikož mi začlo téci z prsou a mela jsem jakoby pořád teplotu.Nyní mi ho opět paní doktorka napsala protože ten jediný mi pomáhal.A zajímalo by mne jestli mi to nemůže nějak oškodit,a jestli tento lék může vyvolat epilepsii když ji človek neměl.Děkuji

Odpověď odborníka:

Důležité je, jestli lék pomáhá. Domnívám se, že žádné poškození zdravotního stavu vám nehrozí. Epilepsii ( pokud ji již nemáte ) vám vyvolat nemůže.Pokud máte jakékoli pochybnosti, poraďte se se svým lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Články: Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Žít kvalitně s revmatoidní...
Létat můžete i s nemocným srdcem. Na místě je ale opatrnost
AIDS
Články: AIDS
AIDS, anglická zkratka pro...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pediatrické vyšetření
Články: Pediatrické vyšetření
Pediatrické vyšetření je...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Lupénka
Články: Lupénka
Lupénka, psoriáza, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: