Doplněk colavital

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na přípravek colavital. Mého otce příšerně bolí klouby ,záda,nohy chodí na ortopedii,tam ho pouze opichaji,na neurologii take,tam se dozví,že je to problém ortopedický. Tak jsem se chtěla zeptat,zda by jste mu doporočil přípravek colavital ,jestli je skutečně dobrý a nebo by to byly vyhozené peníze. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jedná se doplněk stravy, který může mírně zlepšit potéže při opotřebení kloubů. Pokud však bolí záda či nohy efekt pravděpodobně mít nebude. Doporučuji především rehablitační vyšetření či vyšetření v ambulanci bolesti.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: