Doplněk stravy

Dobrý den, jsem 2 měsíce po plastice předního křížového vazu. Mohl by jste mi doporučit nějaký vhodný doplněk stravy k rychlejšímu hojení a regeneraci? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud nemáte zažívací potíže a normální funkci žaludečně střevního aparátu potom je třeba mít dostatečnou bílkovinnou stravu a vitaminy, nic jiného není třeba. Hojení u mladých lidí je velmi rychlé, současně je třeba potřebnou rehabilitaci ke stimulaci funkce kolenních komponent.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: