Doplněk stravy(gainer-sacharidy + protein) po mononukleoze

  • Dotaz od: Daniel, 21 let
  • Publikováno: 15.7.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, před třemi měsíci jsem prodělal mononukleozu, ale ted už mám 3 měsíce výsledky z rozboru krve v pořádku a rád bych začal chodit do posilovny, tak jako před onemocněním. Doktor říkal, že s fyzickou námahou bych měl začít cca po 3 měsících a ta doba už uběhla. Ted tedy k dotazu, mohu používát doplňky stravy jako jsou sacharidové a proteinové nápoje?? Zapomněl jsem se zeptat svého lékaře, ale na další kontrolu jdu až na konci záři. Děkuji Daniel, 21 let

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude opravdu vhodnější, abyste cvičení i doplňky stravy poněkud odložil a na vhodnost jejich užívání se zeptal svého ošetřujícího lékaře, který se stará o vaše játra a celkový zdravotní stav - nemám podrobnější informace o tom, jak váš aktuální zdravotní stav vypadá a nemohu spolehlivě na dálku rozhodnout. Proberte s ním také to, co si vy představujete pod pojmem cvičení a přiměřená tělesná námaha - abyste si vysvětlili rozsah a možnosti cvičení, abyste si porozumněli a vy jste se zbytečně nepřepínal. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: