Doplnění k vyšetření

Zdravím, je mi 17. Asi 20 dní zpět jsem měl lehčí intermitentní bolest ve varleti. Byl jsem u urologa, proběhlo vyšetření pohmatem, vyšetření moči i sono skrota a třísel. Žádný problém nenalezen, dva lékaři se shodli, že se toto poslední dobou u mé věk. skupiny děje často a souvisí to s vývojem a během měsíce by to mělo zmizet. Nedávno jsem tedy po pár dnech pauzy ejakuloval, ale následně jsem asi 30 minut chodil neustále na záchod spolu s lehčím pálením moč. trubice. Vzal jsem si Paralen, vypil hodně vody a pak se mi podařilo usnout, ráno bylo vše bez problému. Přestože jsem kvůli další pauze neustále nadržený a mám erekci pomalu i z pohledu na zeď, mám trochu obavy že by se to mohlo dostavit znovu. Mohlo by to souviset s tím co jsem psal výše, a mám tedy vydržet do úplného uzdravení? Nebo se to občas stává i v normálním stavu a není třeba se nad tím strachovat?

Odpověď odborníka:

Vážený Petře, nepříjemný pocit po ejakulaci s pálením v močové trubici a až řezavými bolestmi tamtéž se občas vyskytují. I to časté močení k tomu patří. Pokud se to vyskytuje pouze občas, tak nejde o nic vážného a můžete pokračovat, jak jste zvyklý

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x