Doplnění předchozího dotazu - pohl. nemoci

Ještě jednou dobrý den, reaguji na vaši odpověď, že pokud šlo pouze o orální styk, o pohlavní chorobu se nejedná. Jen bych doplnila, že dotyčný se i "otíral" o moji pochvu, dovnitř ale nevstoupil. Je i v tomto případě nepravděpodobné, že bych se něčím nakazila? Pokud ano, co by odpovídalo příznakům? Ještě jednou děkuji, Sára

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ani tímto způsobem byste se neměla nakazit. Pokud nemáte jistotu, tak se nechte na rizikové choroby vyšetřit. Příznakem je často bolest, pálení, zarudnutí, výtoky

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x