Doplňky na podporu růstu chrupavky - problém?

Dobrý den, ráda bych se na Vás obrátila s dotazem, zda léky na podporu obnovy a růstu kloubní chrupavky mohou nějak ovlivnit růst kloubu u mírně vbočeného palce (nemám ho nijak extrémně vbočený, spíš mi přijde, že mám na kloubu prostě výrůstek, který má i moje babička, ovšem velkých rozměrů). Nerada bych brala Celadrin na kolena a zjistila, že mi roste i kloub na palci, začal mě totiž týden po začátku braní Celadrinu bolet. Mohl byste mi to prosím objasnit? Děkuji. :)

Odpověď odborníka:

Potravinové doplňky, kterou jsou inzerovány pro zlepšení látkové výměny kloubní chrupavky nemohou mít vliv na případný kostní růst a změnu osy základního kloubu palce nohy.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: