Doplňující dodatek k předchozímu dotazu

Pane doktore ještě jsem zapomněla doplnit info k dotazu na chybějící menstruační cyklus že mám kompenzovanou léčbu onem.štítné žlázy-autoimuitní hypothyreoza-je možné,že se třeba cyklus nedostavil vlivem nízkých hladin hormonů TSH?Na poslední návštěvě u endo jsem měla TSH 0,6,což už je téměř spodní hranice a jestli se vlivem stresu a také "vydatnějšího" cvičení (i 100 minut v lehce anaerobní zóně) štítná žláza nedostala do "hyper a "rozhodila tak cyklus?Měla jsem pocity tepla,pocení,ale je pravda,že to bylo u probíhající virózy a teď už to odeznělo....Předem děkuji !!!!

Odpověď odborníka:

Cvičení při viroze není zrovna ideální ale pokud jsou hormony štítné žlázy stále ještě v mezích normy,přičítal bych poruchu spíše stresu,psychika ovlivňuje všechno dění v organizmu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x