Dorůstání nosní mandle

Dobrý den,před 4 měsíci jsem 4letému synovi zaplatila 3800kč za operaci odstranění nosní mandle laserem v Praze na soukromé klinice,po operaci nenastala žádná změna zdravotního stavu,syn stále chrápe má pořád rýmu v cyklech 14 dní hustá rýma týden bez a znova,dýchá pusou,nyní jsem navštívila ORL v místě bydliště a lékař mi sdělil po důkladné prohlídce endoskopem,že mandle je obrovská,a syn musí na zákrok znova,z toho usuzuji že operatér z nějakého důvodu udělal chybu,je možné aby mandle dorostla, v tak krátké době?Cítím se podvedené nehledě na to že syn podstoupil zbytečné trauma a byly to vyhozené peníze.Lékař mi doporučil reklamaci a upozornil mě na to že to nejspíš lékaři budou chtít opravit,ale už to od nich nechci ,protože jim nevěřím.Musím se se synem k nim dostavit aby se přesvědčili prohlídkou,nebo jim musí stačit lékařská zpráva od mého lékaře?Prohlídka je velmi nepříjemná ,syn hrozně plakal a nechci aby to musel podstoupit znova,kvůli něčí chybě.Jak se tady domoci svých práv s nejmenší psychickou újmou na dítěti?Předpokládám že lékaři využijí mé neznalosti ORL a prosadí si,že oni zákrok provedli dobře.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v tomhle Vám bohužel neporadím. Musíte se domluvit přímo s klinikou, kde byl zákrok proveden, zda jim bude stačit zpráva jiného lékaře, nebo zda budou chtít prohlídku provést znovu sami. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: