Dostání ms po 15dnech

Dobrý den, mám takový problém měla jsem menstruaci ( kterou dostávám nepravidelně o pár dní vždy posunutou) a po menstruaci po 15cti dnech sem dostala hodně slabou menstruaci znovu jen na 4dny, dělám ted závěrečné zkoušky a užívám na srdce prášek Warfarin..a nevím jestli to nemůže být jen ze stresu nebo jestli je to vážné a měla bych jít k lékaři? děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slabé krvácení uprostřed cyklu by mohlo souviset s ovulací. Pokud se bude slabé špinění, až krvácení objevovat vždy v půlce cyklu, ovažovala bych to za ovuulaci. Pokud bude nepravidelné krvácení kdykoliv během cyklu, je lepší nechat se vy šetřit na gynekologii.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: