Dotaz

Dobry den chci se jen zeptat byl mi nahodne pred tremi lety nalezen utlakovy syndrom horni hrudni aparatuty v pravo mela jsem totiz bolesti ruky ale k tomu se pote pridali bolesti hlavy spojene s motani atdkde tedy mam taky nalez na pateri asi jako pomalu skoro kazdy ale chci se zeptat jestli tedy muze tato diagnoza zpusobovat to ze mi je neustale zle tlak v hlave motani nejista chuze jako po vode tlak za pravym okem jako me to tam tahne jednou me tenkrat me tenkrat na ortopedii rekl doktor ze mi vyndaj jedno zebro a vic se k tomu nikdo nevyjadril mocinky mi poradte co mam delat je mi 36let dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, útlakový syndrom může vyvolávat přesně Vámi popsané symptomy. Doporučuji proto znovu vyšetření na neurologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: