Dotaz...

Dobrý den, jako malá jsem si prodělala postraumatický šok, kdy při odběrech došlo k dušení a zapadnutí jazyka a od té doby mám šílený strach z injekcí,mamka to nikdy semnou neřešila... Teď mám jit za 4 dny na operaci kolene a jsem z toho psychicky rozpoložená. Zvládnu s těží injekce do ramena a odběry, ale nic víc. Díky tomu je pro mě i ta operace traumatizující, myslíte že když jim to povím že mi budou podávány léky formou tablet nebo maximálně přes kanylu? A jak s timto problémem mám zvládnout punkce kolene? Myslíte že by mi mohli koleno předtím umrtvit? cítím se strašně beznadějně :( moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Váźená paní Před zákrokem by jste určitě o Vašich potížich měla lékaře informovat Možná ,že se najde nějaká jiná cesta jak operaci pro Vás zvládnout A po operaci by jste měla navštivit psychologa

doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD
doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Privátní ambulance v Praze 6, Vítězné náměstí 10,
Vedení Institutu aplikované psychoanalýzy,
Vedení Psychoanalytické kliniky v Opocně,

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: