Dotaz

Dobry večer Přitel se do me vyejakuoval 19,20,26, a 1.ledna 20 jsem mela plodne dny neberu ha. Před 2 týdny jsem mela menstruaci a před týdnem krvácení slabé asi cca 3 dny. Od Te doby je mi porad zle a mam tehotenske příznaky ale test je negativní. Mohla bych byt i přesto tehotna?

Odpověď odborníka:

Gravidita není vyloučena bylo by vhodné krevní HCG a ultrazvuk k stanovení diagnozy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: