Dotaz

Dobrý den,můj gynekolog mi řekl, že mám HPV infekci, další kontrolu provede za 6 měsíců s tím, že mám omezit sex. Chci se zeptat, to že mám sex v omezené míře nějak víc neuškodí této diagnoze, nebo zda by bylo lepší do doby kontroly sex nemít a nebo mít, ale s kondomem. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Andreo, sex konrkétně Vám neuškodí, samozřejmě jde ale i o to, kde jsou bradavice uloženy a jestli si je nemůžete při sexu podráždit a rozesít i po větší ploše - tady by Vám potíže znepříjemnil i méně častý sex. Jde také o to, abyste infekcí nenakazila partnera - zde je pak na místě jistě kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: