Dotaz

Dobrý den, po parašutistickém pádu jsem utrpěl kompresivní nestabilní frakturu TH12 s propagací fragmentu do páteřního kanálu 4-5mm.Rád bych se zeptal jestli budu moci dělat všechno jako dřív a jestli si mám nechat vyoperovat po cca 1 roce šrouby(jestli je to bezbečné) jsem 14 dní po operaci a neurologicky bez deficitu.Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na tuto otázku (otázky) nedovedu odpovědět, položte ji, prosím, svému ošetřujícímu lékaři - závisí to na mnoha faktorech, které já neznám (stav zlomeniny, druh osteosyntézy - zpevnění, rychlost vaší regenerace a hojení, postup rehabilitace, biologický věk těla, jiná onemocnění a podobně), uvědomte si, že jste mi o sobě napsal pouze pár řádek, tento dotaz není prostě k zodpovězení po internetu. Obecně lze napsat, že jako mladý člověk máte velkou šanci na plnou úzdravu, ale do budoucna byste měl popřemýšlet o cennosti života a nehazardovat s ním (máte k tomu ted po operaci dostatek času), rozhodně nepovažujte svůj ůraz za pouhou náhodu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: