Dotaz:-(

Dobry den mam takovou prosbicku uz jsem vam tak pred 14 dni psala,ze mam gynekologicke problemy.Ale mam jeste jednu takovou otazecku pred pul rokem jsem prestala jist antikoncepci a ted uz 5 tydnu spinim a vubec nic nepomaha muj gynekolog mi da vzdy jen injekci na uvolneni,ale ta stejne nezabere a je to porad stejny tak me chce poslat na kyrez a ja se chci zeptat jestli to nemuze nak ohrozit to ze bych pak uz nemohla mit deti treba jestli neexistuje jeste neco jineho treba naky prasky tim tedy nemyslim antikoncepci tu uz jist nechci.Predem dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kyretáže se bát nemusíte, jedná se rutinní lékařský diagnostický postup. Doporučoval bych proto konzultaci u ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: