Dotaz

Dobrý den, mám dilatační kardiomyopatie ,levostr. kard. NYHA II, EF 30-35% , mohu jednorázově brát Clavin strong pro lepší erekci, jednou za měsíc. Děkuji

Odpověď odborníka:

Osobně bych tento preparát nedoporučovala, ale ještě se poraďte přímo s vaším ošetřujícím kardiologem, který zná nejlépe váš zdravotní stav.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x