Dotaz

dobyr den pred 8dny sem dostala menses a zacala brat antikoncepci ARTIZAN normalne mam mesicky max 5dni ale ted jem 6a obcas behem dne mam krevavou skvrnu na kalhotkach nebo na toaletaku tak nevim co to muze byt jestli to antikonceepci nebo ????? mam 8mesicniho syna do ted sem po porodu zadne prasky nebrala a tehotenstvi je nemozne aspon si myslim ja a manzel si davame pozor..... prosim za odpoved vubec nevim co to muze byt!! predem dekuji e.r

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může jít o adaptaci těla na antikoncepci, vytrvejte ještě jeden menstruační cyklus a pokud by potíže přetrvávaly, navštivte gynekologa bude asi na místě výměna antikoncepce. Tato se vašemu tělu asi "nelíbí", nevyhovuje jí. Ale na hodnocení je ještě brzy, vydržte ještě ten měsíc. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: