Dotaz

Děkuji za odpověď panu Mudr. Sládečkovi jen by mě zajímalo proč v Tunisku nemůžu s probiotiky na utvoření PH v děloze experimentovat, takže mám zůstat nadále u výplachů Rosalginem? Děkuji

Odpověď odborníka:

S jakýmkoliv preparátem, o němž nevím ,jak jej budu snášet / i když je velmi pravděpodobné že bez obtíží |/ bych asi v exotičtější zemi neexperimentoval. Příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Masáž srdce je při první pomoci důležitější než umělé dýchání
Bércové vředy
Články: Bércové vředy
Bércový vřed (ulcus cruris...
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: