Dotaz

Dobrý večer už tři roky mám zavedené tělísko MIRANDU jenže po ní přibírám,používala jsem i pilulky LOGEST ale zase jsem trpěla migrenou.Mužete mi poradit mějakou vhodnější?Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, s antikoncepcí to je těžké, musí se zkoušet,která bude vyhovovat.mirena určitě výborná, je spousta vhodných antikoncepcí, spíše bych vyzkoušela třífázovou antikoncepci.ale záleží, jak na ni budete reagovat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: