Dotaz

Dobry den, kazdy rok chodim preventiven na usg prsou, chtela jsem se zeptat,zda mam jit i v tehotenstvi nebo radeji az po skonceni kojeni - zmeny na prsnich zlazach? Dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste bez obtíží, a nemáte výrazně zatíženou rodinnou anamnesu klidně to ponechte po ukončení kojení příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x