Dotaz

Dobrý den,prosímvás když mi operativně vindavali plicu z kolene a prý to tam poškodilo chrupavku z části,a také tam našli zbytky krve z úrazu co byl cca rok předtím...A také že mám prý porušený vaz porušení 1.stupně...Tak jestli byste mi to prosím objasnil trošku a taky P.doktor říkal že prý trvalé následky být mohou tak jestli byste mi prosím pomohl.To ask mi dělali 30 července a dotedka to otéká....tak třeba jestli nemáte něakou radu,doktor řekl že prý když to bude zlobit tak že se máme zastavit.Tak jestli to je normální nebo jestli bychom se měli k tomu doktorovi dostavit,nebo jestli to je zbytečné děkuji Filip

Odpověď odborníka:

Odpověď na otázku, kterou jste příliš neupřesnil vám dá nejlépe lékař, který artroslopii kolena provedl. Samotné přerušení mnitrokloubní pliky nepřínaší žádné těžkosti. Spíše se objevuje u tak mladých lidí poúrazové porušení chrupavky jako následek přetížení nebo úrazu. Rovněž jste neupřesnil, který kloubní vaz jste měl porušen. Pokud koleno otéká, nemělo by. Proto je na místě kontrola na ortopedii a uipřesnění příčiny otoku a bolestí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
EEG
Články: EEG
EEG, elektroencefalografie...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: