Dotaz

Dobrý den paní doktorko, před cca 2 měsíci jsem měl pohlavní styk se svou bývalou přítelkyní. Použili jsme kondom, nicméně první nám prasknul během pár minut. Od té doby se mi změnil (nepříjemně) zápach žaludu. Nikdy jsem problém neměl - teď je cítit už po půl dni a to velmi nepříjemně. Žádné jiné příznaky nepozoruji - změna barvy, výtoky, svědění atd. Nevím kam se obrátit. Pokud mi poradíte vyšetření u lékaře, zmiňte prosím kam se v Brně obrátit. Děkuji a přeji Vám hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tomáši. Rada je jednoduchá - obraťte se na svého praktického lékaře. Postačí, když Vám provede vyšetření moči včetně kultivace, dále lze doplnit vyšetření na mykoplazmata. Zápach může způsobovat např. infekce Escherichiou coli.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: