Dotaz

Dobrý den, tak půl roku trpím na opakované poševní infekce a chci se zeptat, jestli nemá jít můj přítel někam na vyšetření? Jestli to není třeba od něj..a popřípadně kam by se měl jít vyšetřit?

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě bude nutno zopakovat mikrobní obraz poševní, kultivaci včetně citlivosti a podle výsledku cíleně léčit,výtoky se bohužel rády vrací, a bylo by i vhodné vyšetření partnera na kožním oddělení příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nespecifické střevní záněty: co jíst a čemu se vyhnout
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Těhotenství bez pocitu těžkých nohou? Jde to!
Články: Těhotenství bez pocitu těžkých nohou? Jde to!
Těhotenství je krásný čas...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
V těhotenství pozor hlavně na teplotu!
Články: V těhotenství pozor hlavně na teplotu!
Běžné nachlazení obvykle...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: