Dotaz

  • Dotaz od: Dagmar Bejdáková
  • Publikováno: 27.3.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den paní doktorko, dnes sem byla u lékařky po asi 7 dení virose, sedlo mi to do krku a přestala sem mluvit. Paní doktorka mi brala krev z prstu a říkala že to mám zvýšené, dostala jsem antibiotika na 3 dny. Tak nevím co tam mohlo být zvíšené, mohla by ste mi to trochu vysvětlit, jestli tedy jsem ještě nakažlivá pro své blízké a jestli ano tak jakým způsobem. Děkuji vám předem mnohokrát za odpovědˇ

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lékařka vám zřejmě provedla CRP test a na základě jeho hodnoty rozhodla o léčbě antibiotikem. Nakažlivé pro okolí je každé virové a bakteriální onemocnění dýchacích cest.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: