Dotaz..

Dobrý den, mám takový dotaz. Jaká je spolehlivá ochrana kondomu?.. Neberu zatím HA ( bravála jsem ji ) a chceme s přítelem pohlavní styk, jenom že mám obavy z toho, že bych mohla otěhotnět. Je to možné? Chtěla bych zase brávat HA, ale prý se musí odebrat krev jestli HA můžu brát. Děkuji za rychlou odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vůbec není nutné odebírat krev před nasazením hormonalní antikoncepce. Spolehlivost kondomu vysoká není, obzvláště u mladých lidí, kteří s ním nemají více zkušeností.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: