Dotaz

Paní Doktorko, děkuji za vaši odpovědˇ, bylo to zřejmě virového původu, protože nás to v práci mělo více. Proto sem se ptala že když sem to prodělala před 14 dny (měla sem průjem a teplotu). Tak jestli to mohu chytnout znovu, kolegině jen asi 2krát zvracela.

Odpověď odborníka:

Dobrý den- bohužel, ujistit Vás nemohu, pravděpodobně nebyl prováděn u žádného pacienta odběr stolice na kultivaci, takže neznáme původce. Snažte se prostě dodržovat běžná hygienická opatření a buďte dobré mysli!! Držím palce a díky za reakci

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: