Dotaz

Dobrý den, léčíme se s partnerem současně kvůli kvasinkové infekci (Gyno pevaryl) již 4dny. Já bez problému, ale on se maže krémem a stěžuje si na pálení žaludu. Co dělat? Je to normální anebo má léčbu přerušit a zvolit jiný přípravek? Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je pálení vyvoláno použitím Gyno Pevarylu, je nutno léčbu změnit. Pálení však může být právě příznakem kvasinkové infekce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: