Dotaz

Dobrý den paní Doktorko mám dotaz, mám výhřez meziobratlové ploténky L5/S1 5,5mm a cirkul. protruzi L3/4 3,5mm. Asi před týdnem sem využívala sadu injekcí dolmina a stav se trochu zlepšil, za jak dlouho po injekcích by se měl stav ustálit připadám si totiž pořád jak kdybych byla požahaná od kopřiv. A ještě bych ráda věděla jestli se mi muže stav trochu zhoršit při menzes. Děkuji za vaši odpověd B. Dagmar

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jak dlouho bude stav trvat, se nedá řídit odstupem od aplikace injekcí. Záleží, jaké máte potíže - zda jdou do nohy a po které straně a na tom, jaký je neurologický nález a nález na páteři. Jenom CT nález není rozhodující. Máte-li premenstruační obtíže, mohou se bolesti při menses zhoršit. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Články: Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Zapomeňte na dědičnost a...
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Parkinsonova choroba
Články: Parkinsonova choroba
Parkinsonova choroba je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Články: Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Spánek představuje šanci...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: